МІСЦЕВІ ФІНАНСИ. Завдання для підготовки до семінарських та практичних занять - Легкоступ, Ігор (Чернівецький національний університет, 2022)
Видання містить типову програму, питання для підготовки до семінарських занять та самостійної підготовки, практичні завдання, глосарій, тестові завдання, згруповані за навчальними елементами. Окремо наведені питання для поточного контролю та самоперевірки, для підсумкового контролю, список рекомендованої літератури, тематика ІНДЗ. Посібник може використовуватись як для роботи в аудиторії, так і для самостійної підготовки. Для студентів ВНЗ економічних спеціальностей усіх форм навчання.
Keywords: місцеві фінанси; місеві бюджети; бюджет громади; бюджетний процес; територіальна громада