Методика викладання географічних та гідрологічних дисциплін у вищій школі - Palanychko, Olha; Паланичко, Ольга Вікторівна; Кирилюк, Андрій; Yushchenko, Yuriy; Ющенко, Юрій Сергійович; Pasichnyk, Mykola; Пасічник, Микола Дмитрович; Nikolaev, Andriy; Николаєв, Андрій Миколайович; Настюк, Микола Григорович (ФОП Садовський С.С., 2021)
Навчально-методичне видання містить програму навчального курсу, зміст практичних занять та методичні вказівки магістрам щодо підготовки до них, завдання для самостійної роботи. Подано зразки тестових завдань для самоперевірки, питання для підсумкового контролю знань студентів з навчальної дисципліни, список рекомендованої літератури. Для викладачів та студентів закладів вищої освіти спеціальності 103 «Науки про Землю» ОПП «Гідрологія».
Keywords: дидактика; інтерактивні методи навчання; лекція; практичне заняття; методика викладання