Картографія - Сухий, Петро Олексійович; Сендзік, Юлія Іванівна; Брик, Степан Дмитрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У пропонованому виданні містяться тестові завдання, що мають на меті контроль рівня засвоєння теоретичного та практичного матеріалу з курсу «Картографія». Структура збірника тестових завдань, загальна кількість яких перевищує 400, представлена вступом, чотирнадцятьма розділами та вкладкою із зазначенням правильних відповідей, які охоплюють усі основні питання з курсу «Картографія» відповідно до робочої програми. Для викладачів і студентів вищих навальних закладів різних рівнів акредитації спеціальностей «Геодезія та землеустрій», «Науки про Землю» та «Географія».
тестові завдання
Keywords: Картографія; геоінформатика; карта; атлас; картографічні твори