Особливості переформування гідрографічної мережі в басейні річки Білий Черемош - Костенюк, Людмила Володимирівна; Поп'юк, Яна Анатоліївна; Лунгу, Наталія Іларіївна (Видавничо-поліграфічне підприємство «Місто», 2020)
В роботі представлена характеристика сучасної гідрографічної мережі ріки Білий Черемош, показана динаміка зміни кількості приток головної ріки, методом порівняння різночасових карт, та представлена спроба обгрунтування даних змін через вплив антропогенного фактору.
Keywords: руслові процеси, гідрографічна мережа, тимчасові водотоки, малі гірські річки