ДИСКУРС ЗАТИШКУ ЯК КОМПЛЕКСНА СЕМІОТИЧНА ПОДІЯ - Кричун, Анна (My University, 2026)
Когнітивно-прагматичні та мультимодальні виміри дискурсу: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої пам’яті д-ра. філол. наук, проф. Т. О. Бровченко, м. Одеса, 4 березня 2026 р. Одеса : Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2026. 354 с. ISBN 978-617-7790-68-5