Актуальні проблеми соціальної роботи та соціального забезпечення : європейський та національний вимір - (:unkn) unknown (факультет педагогічної освіти та соціальної роботи Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2023)
У збірнику представлено матеріали доповідей учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми соціальної роботи та соціального забезпечення : європейський та національний вимір».
Keywords: соціальна робота; соціальне забезпечення