Використання педагогічного моделювання у процесі вивчення природничої освітньої галузі - Абрамчук, Сабріна; Шевчук, Кристина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Особливості використання педагогічного моделювання в процесі вивчення молодшими школярами природничої освітньої галузі.
Keywords: педагогічне моделювання, природнича освітня алузь