Деякі фактори еколого-економічного розвитку аграрних підприємств - Сідляр, Микола (ОДЕСЬКИЙ НАЦЮНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2025)
Важливу роль у забезпеченні збалансованого еколого-економічного розвитку аграрного підприємництва відіграють ефективні управлінські рішення на різних рівнях інституційного порядку, спрямовані на підвищення стійкості агропродовольчої системи.
Матеріали чотирнадцятої міжнар. наук.-практ. конф., 12 вересня 2025 р. Одеса: ОНЕУ
Keywords: ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК; АГРАРНІ ПІДПРИЄМСТВА