Річний звіт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за 2019 рік - Кшевецький, Володимир; Квіт, Сергій; Єременко, Олена; Стукало, Наталія; Бутенко, Андрій; Назаров, Іван; Артюхов, Артем; Винницький, Михайло; Шипілов, Леонтій; Терещук, Віталій (Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, 2020)
Річний звіт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за 2019 рік
Річний звіт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за 2019 рік
Keywords: НАЗЯВО, вища освіта, звіт