Практикум з перекладу другої іноземної мови (німецької): збірник вправ та перекладацьких завдань (Частина 1) - Король, Антоніна Анатоліївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Пропоновані електронні матеріали рекомендовано для навчальної дисципліни «Практичний курс перекладу другої іноземної мови (німецької)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальністі 035 Філологія, 035.041 «Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська))». Вправи та перекладацькі завдання практикума розроблені на матеріалі книги Сабіни Вернер «Albert Einstein» (Niveau A2), в якій зображено основні етапи життя відомого німецького вченого Альберта Ейнштейна доступною для здобувачів цього рівня мовою.