ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ HR ТА 9 МЕТОДІВ ЇЇ ВВЕДЕННЯ - Liubov, Vodianka (My University, 2022)
дослідження процесу еволюції HR-функцій під впливом діджиталізації, актуалізація впровадження цифрових технологій у HR та оцінювання поточного рівня автоматизації процесів кадрового адміністрування, визначення основних можливостей, які несе у собі діджиталізація для управління персоналом. Цифрова трансформація HR починається зі зміни мислення в рамках HR. Для багатьох організацій, як у HR, так і в рамках всієї організації, це – революційна можливість. Зважаючи на це, інноваційні стратегії розвитку компаній повинні враховувати вимоги цифрового HR-менеджменту, що передбачає застосування інтегрованих мобільних додатків, соціальних мереж, аналітики, хмарних технологій та VR. Також авторами було запропоновано методи для введення діджиталізації в HR-процеси.
Keywords: діджиталізація; цифрові технології; hr; соціальні мережі; рекрутинг