Основи профорієнтаційної роботи : конспект лекцій - Mudryi, Yaroslav (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2011)
Видання розкриває основні питання виникнення, розвитку професійної орієнтації, структуру профорієнтації, класифікацію професій народного господарства, проведення профорієнтаційної роботи у школі. Для студентів спеціальності «Соціальна педагогіка».
Keywords: Профорієнтація, професійна орієнтація, старшокласники, школа.