Математичний аналіз: короткий конспект лекцій і завдання для самостійної роботи. Частина 1 - Perun, Galina; Melnychuk, Liliia (Чернiвецький нац. ун-т iм. Ю. Федьковича, 2025)
Навчальний посібник "Математичний аналіз: короткий конспект лекцій і завдань для самостійних робіт. Частина 1" розрахований для студентів нефахових факультетів, які слухають дисципліну "Математичний аналіз", а також для тих, кому викладають розділи вищої математики, у складі яких є математичний аналіз.
Mathematical analysis: a brief summary of lectures and tasks for independent work. Part 1
Keywords: функція однієї змінної; границя; похідна; диференціал; первісна; невизначений інтеграл; визначений інтеграл; невласний інтеграл