МІСТ МІЖ МОВАМИ (Посібник з практики перекладу (англійською та українською мовами)) - Лучак, Микола Миколайович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Посібник складається з десяти частин, п’ять з яких присвячено перекладу текстів з англійської мови на українську, і п’ять – переклад текстів з української мови на англійську з відповідними вправами. Подано довідковий граматичний матеріал для поліпшення якості перекладу. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Переклад», «Міжнародні відносини», «Міжнародна інформація» та всіх, хто займається перекладом суспільно-політичної літератури як з англійської мови на українську, так і у зворотному напрямі.
BRIDGING THE LANGUAGE GAP
Keywords: переклад; міжнародні відносини; Республіканська партія; Демократична партія США; американська політика; іспанськомовний світ; культурні війни; американська політика; international relations; foreign policy; Ukraine’s army; China; NATO strategy; Russian invasion