Цивільне процесуальне право. Тестові завдання - Hetmantsev, Oleksandr; Кондрат'єва, Людмила Анатоліївна; Ostafiichuk, Liudmyla; Tatulych, Iryna; Tsybuliak-Kustevych, Anna; Shcherbanyuk, Oksana (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2019)
У навчально-методичному посібнику викладено систему тестових завдань з курсу «Цивільне процесуальне право» різного ступеня складності для студентів-правників, які можуть бути використані під час аудиторної та самостійної роботи для перевірки та закріплення набутих у ході навчального процесу теоретичних знань. Розраховано на студентів, аспірантів та викладачів правничих факультетів вищих навчальних закладів, а також широке коло зацікавлених читачів.
Keywords: цивільне процесуальне право; цивільне судочинство; тести; тестові завдання