Економічний механізм забезпечення ефективного функціонування сільськогосподарських підприємств: монографія. - Humeniuk, Mariana (My University, 2016)
У монографії розглянуті теоретичні положення і зазначені практичні рекомендацій щодо удосконалення економічного механізму забезпечення ефективного функціонування сільськогосподарських підприємств, враховуючи необхідність їх інноваційно-інвестиційного розвитку, розроблено шляхи підвищення ефективності господарювання сільськогосподарських підприємства, зокрема шляхом удосконалення організації сільськогосподарського виробництва, розвитку інтеграційних процесів, формування ефективної цінової, кредитної політики та політики державної підтримки сільськогосподарського виробництва. Для наукових працівників, керівників аграрних підприємств, викладачів і студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: сільськогосподарські підприємства