НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ В ЕРГОТЕРАПІЇ: МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПІДХІД - Бочаров, Андрій Володимирович; Доцюк, Лідія Георгіївна; Слухенська, Руслана Василівна; Маланій, Віта Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчально-методичний посібник розкриває зміст і формат наукової активності в ерготерапії. Наукові дослідження є важливим складником формування професійних компетенцій, оскільки забезпечує систематизацію наявних теорій та практик з ерготерапії та мотивує до інноваційної діяльності. Посібник актуальний при засвоєнні дисциплін, які вивчають методологію наукових досліджень у фізичній терапії та ерготерапії. Для студентів закладів вищої освіти та викладачів фізичної терапії та ерготерапії.
Keywords: ерготерапія; доказова медицина; доказово-інформована практика; методологія наукових досліджень