Розвиток і просторова організація рекреаційної сфери Вижницького району - Латковський, Ярослав Ілліч (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Дана кваліфікаційна робота розкриває особливості формування, функціонування і територіальної організації рекреаційної сфери Вижницького району. Науковою новизною кваліфікаційної роботи є визначення територіальних осередків (локацій) природних та історико-культурних рекреаційних ресурсів, виділення елементів територіальної структури рекреаційної сфери Вижницького району. Практичне значення полягає у використанні результатів дослідження при вдосконаленні рекреаційної сфери Вижницького району.
Development and spatial organization of the recreational sphere of Vyzhnytsia district
Keywords: рекреаційна сфера; територіальна структура; розвиток; просторова організація; Вижницький район