Використання Світової спадщини ЮНЕСКО в Скандинавських країнах для розвитку екскурсійного туризму. - Сушинська, Діана Дмитрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Бакалаврська робота розглядає актуальні питанням привабливості та використання в туризмі матеріальної та нематеріальної Світової спадщини ЮНЕСКО, що слугує частиною туристичного продукту. Проаналізовано Світову спадщину ЮНЕСКО в країнах Скандинавії. Висвітлено особливості та про класифіковано об’єкти Світового надбання. Результатом дослідження є туристична пропозиція в двох варіантах вартості туру (дорогий та дешевий) Світової спадщини ЮНЕСКО.
Keywords: Світова спадщина ЮНЕСКО, нематеріальна спадщина, Скандинавські країни, Данія, Швеція, Норвегія, аналіз, міжнародний туризм, прекрасна Скандинавія.