Рання мала проза Ольги Кобилянської та її вивчення в ЗЗСО - (:unkn) unknown (My University, 2023)
У роботі проаналізовано ранні малі прозові твори Ольги Кобилянської. Робота містить вступ, чотири розділи, загальні висновки та список використаної літератури. У першому розділі проаналізовано проблематику та художні особливості новел "Видиво" та "Людина з народу". У другому розділі подається аналіз прозових творів, написаних у 1887-1897 рр. У третьому розділі здійснено дослідження новел та поезій в прозі, написаних на зламі століть. У четвертому розділі подано план-конспект уроку з української літератури та загальні методичні рекомендації щодо вивчення творчості Ольги Кобилянської у школі.
Keywords: література; мала проза; новела; листи; поезія в прозі; художні образи; символи