Зозуляк Ірина. Деякі питання щодо особливостей вивчення теми «Ірраціональні рівняння» в ЗЗСО // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.– Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. – С.61-62 (науковий керівник – доц. Сікора В.С.). - Зозуляк, Ірина; Сікора, Віра Степанівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Розглядаються деякі питання щодо особливостей вивчення теми «Ірраціональні рівняння» в ЗЗСО.
Keywords: Особливості вивчення теми «Ірраціональні рівняння»