Особливості кластеризації у випадку багатомодальності або складної топології кластерів - Фратавчан, Тоня; Фратавчан, Валерій; Івасюк, Роман; Антонюк, Світлана (My University, 2023)
В роботі запропонований метод кластеризації на основі апроксимаційних форм Ерміта
Keywords: кластеризація, методи кластеризації, апроксимаційні форми Ерміта