Роль емоційного інтелекту у формуванні відповідальної поведінки молодших школярів - Бигар, Ганна; Григолінська, Тетяна (Хмельницький: ХГПА, 2025)
Стаття розкриває особливості розвитку емоційного інтелекту щодо формування відповідальної поведінки молодших школярів.
Keywords: Емоційний інтелект, формування відповідальної поведінки, молодші школярі