Європейські цінності в системі публічної влади – основа прогресивного суспільно-політичного розвитку України - (:unkn) unknown (К.: ДКС-Центр, 2021)
Сьогодні європейський вибір як пріоритетний для українського суспільства призвів до необхідності пристосування української моделі публічної влади до моделі, характерної для країн ЄС. Модель публічної влади країн ЄС характеризується розгалуженою і розвиненою системою права, коли фахово підготовлений керівник теж повинен мати хорошу юридичну підготовку, загальні засади знань з управлінської культури сучасного рівня. Мета сучасних українських перетворень в політичній сфері - імплементувати європейські традиції, а при цьому не загубити позитивні національні напрацювання
ред. колегія: І. Дегтярьова, Владислав Котляр, Олександр Кульга, Тетяна Мельник та ін. – К.: ДКС-Центр, 2021 – 176 с
Keywords: європейські цінності, демократична влада, публічна влада, європейська інтеграція, громадянське суспільство