БЕРЕГИНЯ СЛОВА - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Матеріали, уміщені у збірнику «Берегиня слова», присвя¬чено науковому доробку мовознавиці, першої завіду¬вачки кафедри історії та культури української мови Чернівецького національного університету Надії Денисівни Бабич. Збірник стане у нагоді широкому колу науковців, педагогів, викладачів, аспірантів, студентів та всіх, кому цікавий науковий доробок Надії Бабич та питання мовознавства загалом.
Збірник тез, доповідей, наукових читань, присвячених 80-літтю професора Надії Бабич.
Keywords: Надія Бабич; мовознавство; історія мови; стилістика; лінгводидактика; риторика; фразеологія