Формування мотивації до занять фізичним вихованням студентів вищих освітніх закладів засобами баскетболу - Pervukhina, Svitlana; Гакман, А.В.; Медвідь, А.М.; Вілігорський, О.М.; Прекурат, О.Т. (ЖДУ ім. І.Франка, 2019)
Формування мотивації до занять фізичним вихованням у студентів є досить важливим питанням, про що свідчить ряд публікацій вітчизняних та закордонних науковців. Проте, формуванню мотивації до занять фізичним вихованням у студентів засобами баскетболу присвячено недостатньо публікацій, що свідчить про актуальність такого роду дослідження.
Keywords: Мотивація; Студенти; Технологія; Баскетбол