Технології професійної підготовки фахівців у сучасному освітньому просторі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернівці, 17 травня 2019 р.) - (:unkn) unknown (Видавничий дім «РОДОВІД», 2019)
До збірника увійшли тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Технології професійної підготовки фахівців у сучасному освітньому просторі», яка відбулася 17 травня 2019 р. у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича (м. Чернівці, Україна). У матеріалах висвітлено актуальні проблеми теорії та практики професійної підготовки в системі неперервної освіти; сучасні технології в системі професійної освіти; інформаційно-комунікаційні технології в освіті та науці; проблеми готовності до соціально спрямованої діяльності як інноваційної складової професійної компетентності сучасного педагога; психологічні аспекти застосування інноваційних технологій в системі освіти Для студентів, аспірантів, викладачів закладів освіти, науковців і представників громадських організацій.
Keywords: професійна підготовка фахівців; освітні технології; інноваційні технології навчання; компетентнісний підхід; професійна компетентність; освітній процес; вища освіта