Процесуальний правовий режим в трудовому праві України - Vakaryuk, Lyudmyla (Підприємництво, господарство і право, 2018)
У статті комплексно розглядається проблематика процесуального правового режиму в трудовому праві. Автор окремо аналізує теоретичні та практичні питання відповідного процесуального правового режиму, вказуючи на те, що вони є взаємозумовленими. У висновках концептуалізується питання проблем процесуального правового режиму у розглядуваній галузі права та викладається власне бачення стратегії їх вирішення.
Keywords: оптимізація правового режиму; правовий режим; процесуальний правовий режим; реформа трудового законодавства; трудове право