Аналіз відвідування мешканцями україни м.Чернівці - Телекі, Наталія Дмитрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню в’їзного туризму м.Чернівці. Автором досліджено та проаналізовано ресурсний потенціал України; проведено аналіз екскурсій та екскурсійних турів Україною з міста Чернівці та власне Чернівцями; проведено анкетування на тему: «Відвідування мешканцями України міста Чернівці». Робота викладена на 75 сторінках з додатками, складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел із 55 джерелами, містить 21 рисунок та 2 таблиці.
Keywords: екскурсія, екскурсійні тури, екскурсійна діяльність, екскурсант, гід (екскурсовод), екскурсійна методика.