Основи римського цивільного права : навч. посібник - Bodnaruk, Mykola; Козуб, Ирина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020)
Навчальний посібник містить необхідний матеріал для освоєння курсу «Основи римського цивільного права», перелік питань для самоконтролю, практичні та тестові завдання, список рекомендованої літератури до кожного розділу. Для студентів і викладачів юридичних вузів і факультетів, а також усіх, хто цікавиться основними положеннями римського цивільного права.
Keywords: римське цивільне право