ВЕБ-ПРОГРАМУВАННЯ ТА ВЕБ-ДИЗАЙН - Двірничук, Костянтин Васильович; Вацек, Діана Орестівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У навчальному посібнику наведено основні теоретичні відомості мови гіпертекстової розмітки HTML, таблиць каскадних стилів CSS, фреймворку Bootstrap, мов програмування JavaScript та PHP, js-бібліотеки jQuery, технології AJAX, необхідні для виконання лабораторних завдань із дисциплін «WEB-програмування та дизайн», «Технологія розробки Front-end» для студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія» ОПП «Комп’ютерна інженерія» та «Програмування мобільних і вбудованих комп’ютерних систем та засобів Інтернету речей».
Навчальний посібник
Keywords: веб-програмування; веб-дизайн; JavaScript; PNP; HTML; CSS; Сайт; Bootstap