Інституціалізація агробізнесу в Україні - Лопатинський, Юрій; Парасій, Дмитро (КНЕУ, 2025)
Розглянуто інституційні аспекти розвитку агробізнесу. Увагу приділено процесам інституціалізації як закріплення нових правил, становлення формальних і неформальних інститутів та інституцій. Окреслено перспективи та бар’єри інституціалізації агробізнесу в Україні. Запропоновані напрями перспективного інституційного розвитку агробізнесу.
Keywords: агробізнес, інституціалізація, інститути та інституції