Про Параску Амбросій та її поетичні присвяти дітям: літературно-критичний нарис - Kovalets, Lidija (My University, 2020)
Ковалець Л. Про Параску Амбросій та її поетичні присвяти дітям: літературно-критичний нарис. Чернівці: Чернівецький нац. університет, 2020. 56 с.