Синхронний німецько-український переклад: практ. завдання - Сеник, Галина; Олексишина, Лариса (My University, 2021)
Пропоноване видання містить вправи, спрямовані на розвиток пам'яті, концентрації, навичок прогнозування, компресії, спонтанного мовлення, виокремлення основної думки почутого тощо та готують до успішного здійснення синхроного перекладу на широкий спектр актуальних суспільно-політичних та економічних тем. Наведено автентичні промови, більшість з яких за допомогою посилання можна опрацьовувати з оригінальною німецькою озвучкою.