Охорона праці в галузі: методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Курек, Ігор Геннадійович; Курек, Єлена Ігорівна (My University, 2022)
До методичних рекомендацій увійшла низка практичних робіт, метою яких є навчити студентів передбачати виробничі небезпеки, зменшувати до мінімуму ризики при виконанні робіт, замислюватись про загальну і власну безпеку. Для магістрів спеціальності 104 «Фізика та астрономія».
Keywords: охорона праці в галузі; охорона праці практичні роботи