Особливості формування художньої культури майбутніх учителів початкової школи - Шестобуз, Ольга (My University, 2021)
У статті розглянуто особливості формування художньої культури майбутніх учителів початкової школи
Keywords: майбутній вчитель; початкова школа; вчитель початкової школи; художня культура; формування художньої культури