Оцінка якісного стану водних ресурсів у межах м.Чернівці та їх використання - Мала, Христина Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Сьогодні управління водними ресурсами в Чернівецькій області в досить складній обстановці. Питання комплексного використання водних ресурсів, охорони та відновлення балансу займають домінуюче положення в економічному, політичному та соціальному житті
Keywords: р. Прут; водні ресурси; Чернівецька область; берегоукріплюючі споруди; поверхневі води; підземні води