Оптико-електронні системи в поліграфії та мультимедіа індустрії - Архелюк, Олександр (My University, 2021)
В курсі лекцій з «Оптико-електронних систем в поліграфії та мультимедіа індустрії», описані оптичні приймачі та джерела світла, оптичні середовища, оптико-електронні системи зберігання інформації, ввідні пристрої, вивідні пристрої, систем контролю та управління, які застосовуються в поліграфії та ММІ. Описані також нові технології, засновані на досягнення електроніки, і зокрема оптоелектроніки, які активно розвиваються у всіх поліграфічних процесах - від отримання оригіналу до обробки тиражної продукції.
Keywords: оптико-електронні, системи, поліграфія, мультимедіа