Рівень інноваційного розвитку економіки України в міжнародних рейтингових оцінках - Антохов, Андрій; Клевчік, Леонід (My University, 2023)
Визначити становище України в світі за рівнем інноваційного розвитку допоможе аналіз ряду міжнародних індексів, що відображають інноваційні економічні процеси. Відповідні міжнародні рейтинги мають високий рівень надійності завдяки своїй стабільності і прозорим методам розрахунку. Ґрунтуючись на аналізі даних, ви зможете не тільки зрозуміти становище України в світі, а й зорієнтуватися в модельних країнах, де в першу чергу необхідно вивчити досвід.
Keywords: інноваційний розвиток; потенціал країн; глобальний інноваційний рейтинг; міграція робочої сили; економічна нестабільність