Фізичні вправи як засіб подолання стресу - Мосейчук, Юрій; Бигар, Павло (Освіта і наука у мінливому світі: проблеми та перспективи розвитку. Матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції. 27-28 березня 2020 р., м. Дніпро: СПД «Охотнік», 2020)
У сучасному житті стреси відіграють дуже важливу роль. Вони впливають на поведінку людини, її працездатність, здоров'я, взаємовідносини з оточуючими, від уміння регулювати своє поводження, стримувати свої почуття, контролювати настрій, зважаючи на вимоги навколишніх і ситуації. Стрес присутній у житті кожної людини, так як наявн