Філантропічна допомога протестантських церков в Україні: конструктивні прояви соціальної активності в умовах російсько-української війни - Луцан, Ігор (My University, 2023)
Розвідка окреслює конструктивні прояви соціальної активності протестантських конфесій України в умовах російсько-української війни.
Keywords: філантропічна допомога, протестантські церкви, соціальна активність, російсько-українська війна