Перспективи адвоката як медіатора - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2022)
У тезах розкрито позицію, що медіативна та адвокатська діяльність не є тотожними і, хоча вони й можуть перетинатися, це ще не є підставою до співвідношення медіації та адвокатської діяльності як частини й цілого, а у вирішенні правового конфлікту одна й та ж сама особа не може бути одночасно і медіатором і адвокатом
Prospects of a Lawer as a mediator
Keywords: адвокат; медіація; етика адвоката