Адиктивна поведінка українців як спосіб адаптації до умов війни - Соколовська, Наталія Василівна (My University, 2022)
Магістерська робота присвячена дослідженню адиктивної поведінки як способу пристосування до стресу в умовах війни серед українського населення. Здійснено теоретичний аналіз джерел з проблем адиктивної поведінки. Визначено поняття даного порушення, його види та можливі причини. Окрема увага приділена аналізу впливу стресу, спричиненого воєнним станом на формування адикцій як способу адаптації. Відповідно, було проведено емпіричне дослідження даної проблеми та проаналізовано отримані результати.