Практичний курс англійської мови: Аналітичне читання. 3 курс: Підручник - Гнатковська, Олена Михайлівна (My University, 2021)
Навчальний посібник призначений для вдосконалення навичок аналітичного читання, для збільшення лексичного запасу, розвитку вмінь комплексного аналізу художнього тексту. Запропоноване видання містить сучасні автентичні тексти, вправи на розуміння тексту, лексичні, граматичні та комунікативні вправи. Для студентів 3 курсу факультетів іноземної філології, аспірантів, викладачів філологічних факультетів.
Keywords: Textbook, English, Analytical reading