Нариси з історії формування і функціонування владних структур на Буковині (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.). - Botushanskyi, Vasyl (My University, 2020)
У збірці нарисів характеризуються різні форми і рівні владних структур, які діяли на Буковині у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. Для освітян, студентів, представників місцевого самоврядування, краєзнавців, усіх, хто цікавиться історією Буковини.