ГНСС-технології у землеустрої Навчально-методичний посібник - Беспалько, Руслан Іванович; Гуцул, Тарас Володимирович (My University, 2022)
Навчальний посібник написано згідно із затвердженим стандартом вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Враховано особливості освітньо-професійної програми за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», спеціалізації «Землеустрій та кадастр» для підготовки здобувачів першого рівня вищої освіти (бакалаврського) у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Наведено завдання до лабораторних робіт, подано їх теоретичне обґрунтування та рекомендації до їх виконання. Запропонований теоретичний матеріал і прикладний інструментарій спрямовано на формування практичних навичок роботи з ГНСС-технологіями, їх прикладного застосування у сфері землеустрою.