ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗДОРОВ’Я - Мосейчук, Юрій Юрійович; Мороз, Олена Олександрівна; Киселиця, Оксана Миколаївна; Осадець, Микола Манолійович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У навчальному посібнику викладено сучасні погляди на теоретичні основи здоров’язберігаючих технологій. Основним завданням посібника є виховання у студентів культури здоров’я та їх підготовки до майбутньої професійної діяльності у здоров’язберігаючому режимі. Окреслено основні проблеми здоров’я населення України. Висвітлено загальні уявлення про індивідуальне здоров’я та інтегральний підхід в оздоровленні індивіда. З’ясовано взаємозв’язок рівня рухової активності та раціонального харчування. Охарактеризовано шкідливі звички та їх вплив на здоров’я. Для студентів закладів вищої освіти галузі знань «Освіта/Педагогіка».
Навчальний посібник
Keywords: Основи здоров'я; рухова активність; раціональне харчування; здоров'язберігаючий режим; шкідливі звички та їх вплив на здоров’я