Основні аспекти вивчення простого двоскладного речення в курсі історичної граматики української мови - Бичкова, Тетяна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
У статті з’ясовано, на яких явищах історичного синтаксису варто зосередити увагу в курсі історичної граматики української мови під час вивчення простого двоскладного речення
Keywords: історичний синтаксис; просте двоскладне речення