ІІ НАУКОВІ ЧИТАННЯ ПАМ’ЯТІ ГАНСА ГРОССА: - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Збірник тез міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернівці, 09 грудня 2022 р.). Матеріали викладено в авторській редакції. Відповідальність за їхню якість, достовірність, а також відсутність у них відомостей, що становлять державну таємницю та інформацію для службового користування, несуть автори.
Збірник тез міжнародної науково-практичної конференції
Keywords: Ганс Гросс; криміналістика; судова медицина; судова експертиза; кримінальна психологія; кримінальне право; кримінологія