Формування мотивації до навчання молодших школярів засобами геймифікації. - Романюк, Світлана; Крехович, Анна-Марія (Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія, 2024)
У статті розглядається актуальна проблема формування мотивації до навчання та використання гейміфікації як ефективного засобу досягнення цієї мети. Розкрито сутність поняття «гейміфікація», обгрунтовано аспекти важливості її в освітньому процесі як нового способу навчання і освітнього потенціалу; висвітлено ефективні форми та засоби формування мотивації молодших школярів шляхом геймифікації, наведено приклади використання геймифікації у сучасній початковій школі.
Матеріали міжвуз. наук.-практ. конференції " Проблеми початкової освіти: науковий пошук студентів та магістрантів"
Keywords: гейміфікація, засоби гейміфікації, гра, мотивація до навчання, молодший школяр.